https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2024/01/mindsonar-professional.png
MindSonar®

Διεθνής πιστοποίηση MindSonar® Professional

Με τη διεθνή πιστοποίηση MindSonar® Professional, μπορείτε να απεικονίσετε προφίλ συναδέλφων, συνεργατών ή πελατών. Με βάση τα αποτελέσματα του προφίλ, θα είστε σε θέση να τους εξηγήσετε τους σε ποιες δραστηριότητες και τομείς θα έχουν καλύτερη απόδοση και πού χρειάζεται να αναπτύξουν περισσότερες δεξιότητες και ευελιξία για να ξεπεράσουν τα τυχόν εμπόδια.

Το MindSonar® προσφέρει έναν νέο, προηγμένο τρόπο ψυχολογικής σκιαγράφησης των ατόμων. Μετρά τους τρόπους σκέψης σε μια δεδομένη κατάσταση. Οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις καταστάσεις και το MindSonar® μας λέει ακριβώς τι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους (σύμφωνα με τις αξίες τους) και ποια είναι τα μοτίβα σκέψης τους σε μια δεδομένη κατάσταση. Η νοοτροπία ενός ατόμου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αισθάνεται και συμπεριφέρεται. Διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται, παρατηρούνται και παραβλέπονται διαφορετικές καταστάσεις.
Το MindSonar® Professional είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Είτε είστε coach, υπεύθυνος προσλήψεων, σύμβουλος ή διευθυντής, με το MindSonar® Professional, μπορείτε να επιτύχετε γρηγορότερα, ασφαλέστερα και πιο επιθυμητά αποτελέσματα για τους πελάτες και τους ανθρώπους σας.

Η δημιουργία προφίλ MindSonar® είναι δυνατή μόνο μέσω του MindSonar® Professional. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται το απαραίτητο επίπεδο γνώσεων που διαθέτει το MindSonar®Professional. Ο συνδυασμός λεπτομερών μετρήσεων και ενός ειδικού με τις δικές του μοναδικές δεξιότητες και γνώσεις, προσδίδει στις λύσεις MindSonar® πραγματική ισχύ.

Όταν γνωρίζετε ακριβώς πώς σκέφτεται κάποιος, μπορείτε να του μιλήσετε σε μια γλώσσα που είναι βέβαιο ότι καταλαβαίνει. Όταν γνωρίζετε τι έχει σημασία για τους ανθρώπους, μπορείτε να τους δώσετε αυτό που θέλουν. Έτσι, η υλοποίηση των έργων είναι πιο επιτυχημένη, το κλίμα στο χώρο εργασίας πιο φιλόξενο, η επικοινωνία πολύ πιο εύκολη και το τελικό αποτέλεσμα είναι ευνοϊκότερο.
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2024/01/certification-graph.png
8 εκπαιδευτικές ενότητες
5 προφίλ MindSonar
Αποκλειστικό Υλικό
Ένα σπουδαίο βιβλίο από τη Shelle Rose Charvet
Αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς
Φανταστικές γνώσεις
Γνώση
Ικανότητα να καθοδηγείτε
Διεθνής πιστοποίηση MindSonar® Professional

Τι παίρνετε στην εκπαίδευση:

bt_bb_section_top_section_coverage_image
8 εκπαιδευτικές ενότητες
Με τους εξαιρετικούς διεθνείς προπονητές Ian Clarke, Jaap Hollander και Νίκο Φραγκιά.
5 προφίλ MindSonar
4 από τα οποία συμπληρώνετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Αποκλειστικό Υλικό
Επαγγελματικό εγχειρίδιο MindSonar.
Ένα σπουδαίο βιβλίο από τη Shelle Rose Charvet
Words That Change Minds.
Αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς
Προφίλ MIndSonar.
Φανταστικές γνώσεις
Σχετικά με τα μεταπρογράμματα, τις αξίες και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και τα γλωσσολογικά πρότυπα.
Γνώση του τρόπου συγκρότησης
Αξιολόγησης και αναβάθμισης ομάδων, δείχνοντάς τους πού βρίσκονται τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους.
Ικανότητα να καθοδηγείτε
Και να συμβουλεύετε άτομα στις επιλογές καριέρας τους, να τους εκπαιδεύετε, να αξιοποιείτε τα ταλέντα τους και να τους υποστηρίζετε για να ξεπερνούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Εκτός από τη συμμετοχή, η πιστοποίηση απαιτεί την ολοκλήρωση μιας σειράς προαπαιτούμενων, συμπεριλαμβανομένων και εξετάσεων.

MindSonar
Σχετικά με Εμάς
Το MindSonar είναι ένα εργαλείο που εντάσσεται στο χώρο της ψυχολογίας και που σας βοηθά να μετρήσετε τον αντίκτυπο των νοοτροπιών σε ανθρώπους και ομάδες. Το MindSonar αναπτύχθηκε από τον Ολλανδό ψυχολόγο Jaap Hollander και την ομάδα του. Έχει τις ρίζες του στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και στο έργο της ψυχολόγου Clare Graves.
Τοποθεσία
Που θα μας βρείτε;
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2024/01/img-footer-map2.png
Avantage
Headquarters
Visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea sharing installed base portals.
Our locations
Where to find us?
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
Get in touch
Avantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.