MindSonar Επίπεδο 1

Επιρροή της γλώσσας στην επιχειρηματική λύση

2-ήμερη εκπαίδευση πιστοποίησης 12 ωρών

Η γλώσσα και ο τρόπος χρήσης της μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την επιτυχία των επιχειρηματικών λύσεων. Πώς μπορείτε να δημιουργείτε συνθήκες δέσμευσης και παρακίνησης στους εργαζόμενους σας μέσω της γλώσσας επιρροής.

Πρώτο επίπεδο πιστοποίησης για τη χρήση του εργαλείου προφίλ MindSonar και την απόκτηση γνώσεων για την κατανόηση των διαφορετικών νοοτροπιών των ατόμων (γνωστική ποικιλομορφία) και των αξιών τους.

Η κατανόηση της ποικιλομορφίας στον τρόπο σκέψης είναι το κλειδί για την επίτευξη καλών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

Τι κερδίζετε;

Αποκτήστε πιστοποίηση MindSonar Επίπεδο 1 και γνώσεις για το πώς θα προωθήσετε τη δέσμευση των εργαζομένων σας μέσω της αναγνώρισης των νοοτροπιών και των γνωστικών προτύπων της ομάδας σας. Μάθετε πώς να παρακινείτε την ομάδα σας μέσω της γλώσσας επιρροής και βοηθήστε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί έχοντας λιγότερες τριβές στην ηγεσία σας.

Η γνωστική ποικιλομορφία είναι η νέα προσέγγιση στις επιχειρήσεις και έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα σε πολλά γνωστά έργα στην ιστορία, όπως μπορούμε να διαβάσουμε στις ιδέες του Mathew Syed Rebel. Η κατανόηση μέσω της μέτρησης της γνωστικής ποικιλομορφίας είναι ίσως η πιο αποτελεσματική προσέγγιση που φέρνει το MindSonar ως διαδικτυακό εργαλείο σκιαγράφησης προφίλ και ένα σύνολο μετρήσιμων γνώσεων που θα αποκτήσετε μέσω αυτής της διήμερης εκδήλωσης πιστοποίησης.

ΕπικοινωνίαΈχετε Ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που πιθανόν έχετε. Αν έχετε ερωτήσεις, εμείς έχουμε απαντήσεις!
Address
411 D Avenue,
San Diego, CS 91950
Phone
619 270 8578
619 270 8879
Email
info@avantage.com
office@avantage.com
MindSonar Επίπεδο 1

Γιατί είναι σημαντικό αυτό σήμερα;

Δέσμευση εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι που είναι ενεργοποιημένοι επενδύουν συναισθηματικά στην εργασία τους και έχουν μια αίσθηση σκοπού και ολοκλήρωσης σε αυτό που κάνουν, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία και αφοσίωση.

Παρακίνηση της ομάδας σας

Οι εργαζόμενοι που είναι παρακινημένοι είναι πιο παραγωγικοί, καινοτόμοι και αφοσιωμένοι στην επίτευξη των στόχων τους. Είναι επίσης πιο πιθανό να παραμείνουν στην εταιρεία, γεγονός που μειώνει το επίπεδο εναλλαγής προσωπικού και το σχετικό κόστος.

Επικοινωνία

Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχειρηματικής λύσης. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην επικοινωνία μπορεί είτε να διευκολύνει είτε να εμποδίσει την κατανόηση της λύσης. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται σαφής και συνοπτική γλώσσα που να είναι εύκολα κατανοητή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Μάρκα

Η γλώσσα παίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία της ταυτότητας της μάρκας. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στις επιχειρηματικές λύσεις πρέπει να συνάδει με τις αξίες και την προσωπικότητα της μάρκας, καθώς μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβάνονται οι πελάτες.

Στοιχείο εντοπιότητας

Οι επιχειρηματικές λύσεις πρέπει να προσαρμόζονται στο πολιτισμικό και γλωσσικό πλαίσιο της ομάδας-στόχου. Προσαρμόζοντας τη γλώσσα σας στο τοπικό πλαίσιο, μπορείτε να βελτιώσετε τη δέσμευσή σας απέναντι στους πελάτες σας και να αυξήσετε την πιθανότητα επιτυχίας.

Προσλήψεις και διατήρηση εργαζομένων

Γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και επηρεάζοντας τους σωστούς ανθρώπους στην ανάληψη διαφορετικών ρόλων που τους ταιριάζουν, μειώνετε το χρόνο και το κόστος των δράσεων σας.

Πρόληψη λαθών

Η μείωση των λαθών και των σφαλμάτων σχετίζεται με την κατανόηση και την αξιοποίηση των σωστών μοτίβων σκέψης και της επιρροής της επικοινωνίας που θα αποτρέψει τυχόν αστοχίες και θα υποστηρίξει την ανάπτυξη.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-blue-corner-top-right.png
Ο Ρόλος της Γλώσσας

Συμπερασματικά

Συμπερασματικά, η γλώσσα διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην επίτευξη των επιχειρηματικών λύσεων. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις πρέπει να εξετάζουν τον αντίκτυπο της γλώσσας και της συμπεριφοράς και πώς να τη χρησιμοποιούν κατάλληλα για να επηρεάζουν την έκβαση των στόχων τους.

Όλη η εκπαίδευση είναι πρακτική, με έμφαση στη βιωματική μάθηση.
Αυτή η γνώση θα σας ωφελήσει τόσο στο επιχειρηματικό περιβάλλον όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
MindSonar
Σχετικά με Εμάς
Το MindSonar είναι ένα εργαλείο που εντάσσεται στο χώρο της ψυχολογίας και που σας βοηθά να μετρήσετε τον αντίκτυπο των νοοτροπιών σε ανθρώπους και ομάδες. Το MindSonar αναπτύχθηκε από τον Ολλανδό ψυχολόγο Jaap Hollander και την ομάδα του. Έχει τις ρίζες του στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και στο έργο της ψυχολόγου Clare Graves.
Τοποθεσία
Που θα μας βρείτε;
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2024/01/img-footer-map2.png
Avantage
Headquarters
Visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea sharing installed base portals.
Our locations
Where to find us?
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
Get in touch
Avantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.