ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ «ΝΟΟΤΡΟΠΟΠΙΑ» ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Γιατί αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για εσάς
... στο coaching
... στην ομαδική εργασία
... στη διαδικασία επιλογής προσωπικού
... στην ηγεσία
... στην προσωπική ανάπτυξη.
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2023/12/about2.jpg
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2023/12/mindset-elements-in-mindsonar-2023-768x658-1.png

MINDSONAR - ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το MindSonar λειτουργεί όπως ένα ακτινογραφικό μηχάνημα για το ανθρώπινο
μυαλό.

Τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη σκέψη μας συχνά αναφέρονται ως “νοοτροπία”. Δουλεύοντας με τις νοοτροπίες είναι σημαντικό, ειδικά για όσους από εμάς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Η νοοτροπία κάποιου καθορίζει τα συναισθήματα και τις πράξεις του. Και αυτές με τη σειρά τους καθορίζουν τα αποτελέσματά τους. Αυτό ισχύει τόσο για τις επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή του καθενός. Το MindSonar είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μέτρηση και την κατανόηση των νοοτροπιών. Μετρά τόσο τα Στυλ Σκέψης (Meta Programs) όσο και τους Τύπους Αξιών (Graves Drives).

Εξερευνώντας τη δύναμη του MindSonar

Με δεδομένο τη σημαντικότητα του να καταπιανόμαστε με τον παράγοντα της νοοτροπίας, η μέτρηση της αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το MindSonar είναι ένα εργαλείο που εντάσσεται στο χώρο της ψυχολογίας και που σας βοηθά να μετρήσετε τον αντίκτυπο των νοοτροπιών σε ανθρώπους και ομάδες. Το MindSonar αναπτύχθηκε από τον Ολλανδό ψυχολόγο Jaap Hollander και την ομάδα του. Έχει τις ρίζες του στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και στο έργο της ψυχολόγου Clare Graves.

Το MindSonar παγκοσμίως

Το MindSonar χρησιμοποιείται στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Σλοβενία, την Κροατία, την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κολομβία και το Πουέρτο Ρίκο. Χρησιμοποιείται κυρίως από coaches, team builders, recruiters, επαγγελματίες τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και από διευθυντικά στελέχη που ηγούνται ομάδων. Το MindSonar χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των νοοτροπιών σε ένα μεγάλο εύρος οργανισμών που ποικίλλουν από ολυμπιακές αθλητικές ομάδες έως μεγάλες επιχειρήσεις. Στη σημερινή εποχή, είναι δύσκολο να βρει κάποιος ένα επαγγελματικό πεδίο όπου η κατανόηση των νοοτροπιών να μην είναι σημαντική. Mindsonar Coaching, MindSonar Teams, MindSonar Recruiting, Mindsonar Leadership.
Mindsonar Coaching
MindSonar Teams
MindSonar Recruiting
Mindsonar Leadership

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ

https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2023/12/mindset-1280x854.jpg

Μέτρηση των νοοτροπιών και κατανόησή τους

Το MindSonar αντιμετωπίζει μια νοοτροπία ως μια αλληλεπίδραση μεταξύ α. Τύπων αξιών (Τι θεωρούν οι άνθρωποι σημαντικό;) β. Στυλ σκέψης (Πώς χειρίζονται τις αξίες τους;)

Ενίσχυση ή αλλαγή νοοτροπιών

Η κατανόηση μιας δεδομένης νοοτροπίας βοηθά σημαντικά στην ενίσχυσή, την αφομοίωση ή την αλλαγή της. Η νοοτροπία σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψή σας (Τι παρατηρείτε και τι σας διαφεύγει), τη διάθεσή σας και τις ενέργειές σας. Και οι ενέργειές σας θα καθορίσουν τελικά τα αποτελέσματά σας.

Εφαρμογές

Το MindSonar χρησιμοποιείται για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς. Βοηθά τους coaches να κατανοήσουν ποιες αλλαγές χρειάζονται. Βοηθά τα στελέχη που εμπλέκονται στην επιλογή προσωπικού να προσελκύσουν νέους υποψηφίους που είναι δύσκολο να βρεθούν και να εντοπίσουν τους πιο κατάλληλους. Το MindSonar βοηθά τα άτομα να κατανοήσουν τη δική τους νοοτροπία. Στις ομάδες βελτιώνει την επικοινωνία, τη συνοχή και τη γνωστική ποικιλομορφία. Το MindSonar χρησιμοποιείται για την επίλυση συγκρούσεων και για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αλλάξουν. Επιπλέον, βοηθάει τα ηγετικά στελέχη να αναλύσουν το στυλ ηγεσίας τους και να καθορίσουν τα δυνατά σημεία καθώς και τις βελτιώσεις που μπορεί να χρειάζονται.

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ

https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2023/12/professional-mindset-1280x854.jpg

Οι νοοτροπίες ποικίλλουν ανάλογα με το περιβάλλον

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το MindSonar από αντίστοιχα εργαλεία είναι πως προϋποθέτει ότι το στυλ σκέψης κάποιου ανθρώπου μπορεί να ποικίλει σε διαφορετικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, τα μοτίβα σκέψης τους στην εργασία μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από εκείνα στο σπίτι, και το MindSonar μπορεί να το καταγράψει αυτή τη μετατόπιση. Εξ ου και το σλόγκαν μας: “Επειδή είστε πολύ περισσότερα”.

Εστίαση στους ανθρώπους και στα αποτελέσματα

Το MindSonar προσφέρει ακριβείς, πρακτικές γνώσεις και πληροφορίες για τη νοοτροπία των ανθρώπων, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικές καταστάσεις. Όπου οι άνθρωποι και τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, το MindSonar είναι ένα εξαιρετικά δομημένο, ακριβές και πρακτικό εργαλείο. Αν σας αρέσει να αναλύετε νοοτροπίες, το MindSonar η επιλογή σας.

Το MindSonar είναι το νέο εργαλείο profiling

Το MindSonar δεν είναι ένα τεστ προσωπικότητας. Αναγνωρίζουμε ότι τα τεστ προσωπικότητας συχνά προσφέρουν μια λαβή σε σύνθετες καταστάσεις και πολύπλοκες περιπτώσεις, ωστόσο πιστεύουμε ότι είναι περιοριστικά. Το MindSonar δεν θέλει να εγκλωβίσει τους ανθρώπους σε κουτιά προσωπικότητας. Υποθέτουμε ότι οι άνθρωποι θα σκέφτονται διαφορετικά υπό διαφορετικές συνθήκες. Θα μετρήσουμε τη νοοτροπία σας σε ένα δεδομένο πλαίσιο, αλλά θα υποθέσουμε επίσης ότι έχετε πολλές άλλες διαθέσιμες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σλόγκαν μας είναι: επειδή είστε πολλά περισσότερα…

Χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες

Το MindSonar προσφέρεται αποκλειστικά μέσω ενός δικτύου πιστοποιημένων επαγγελματιών. Ο συνδυασμός μιας άρτια επεξεργασμένης μέτρησης νοοτροπίας από έναν εκπαιδευμένο και έμπειρο επαγγελματία, δίνει στις λύσεις MindSonar τη μοναδική τους δύναμη. Όλοι οι επαγγελματίες του MindSonar έχουν ζυμωθεί σε θέματα ανθρώπινης νοοτροπίας στους χώρους του coaching, της οικοδόμησης ομάδων και της επιλογής & πρόσληψης προσωπικού.

MindSonar
Σχετικά με Εμάς
Το MindSonar είναι ένα εργαλείο που εντάσσεται στο χώρο της ψυχολογίας και που σας βοηθά να μετρήσετε τον αντίκτυπο των νοοτροπιών σε ανθρώπους και ομάδες. Το MindSonar αναπτύχθηκε από τον Ολλανδό ψυχολόγο Jaap Hollander και την ομάδα του. Έχει τις ρίζες του στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και στο έργο της ψυχολόγου Clare Graves.
Τοποθεσία
Που θα μας βρείτε;
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2024/01/img-footer-map2.png
Avantage
Headquarters
Visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea sharing installed base portals.
Our locations
Where to find us?
https://mindsonar.gr/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
Get in touch
Avantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.